Ben jij smart?

Over LC

LC Engineers & Consultants BV (LC in het kort) in Moerdijk NB adviseert, implementeert en begeleidt projecten op het gebied van industriële automatisering en industriële informatisering. Denk dan aan automatiseringsoplossingen voor procesbediening, procesbesturing en procesbeveiliging en oplossingen om te kunnen analyseren hoe het proces van onze klanten draait.

Wij zorgen voor een flexibel en innovatief bedrijfsproces van onze opdrachtgevers in (hoofdzakelijk) West Europa. Dat doen wij door onze klanten te begeleiden in de keuze van een automatiseringsoplossing en eventueel door het daadwerkelijk leveren van zo’n oplossing. Het betekent daarmee nauwe betrokkenheid vanaf de definitiefase, met de noodzakelijke kijk in de keuken van de klant. Het gaat ons daarmee niet primair om de automatisering zelf, maar veel meer om wat automatisering ten eerste kan betekenen voor onze klanten. Het je kunnen verplaatsen in de klantprocessen zelf is daarmee de grootste (en leukste!) uitdaging, zeker als je daarmee binnen korte tijd alle ins-and-outs mag meekrijgen van wat onze klant belangrijk vind. Doordat wij werken in meerdere marktsegmenten (op- en overslag, chemie, voedingsmiddelenindustrie, energiemarkt), is afwisseling en het opdoen van een brede ervaring gegarandeerd.

LC wordt gedreven door ervaren professionals uit het werkveld, met een HBO of WO-opleiding. De werkzaamheden worden niet als individu maar als team gedaan, waarmee wij onze klanten de brede inzet van kennis én ervaring kunnen garanderen. Het ervaren managementteam staat garant voor vertrouwde en kwalitatief hoogstaande dienstverlening met visie en doet dat door binnen LC een ongekend open omgeving te creëren, met ten eerste aandacht voor de mens achter de medewerker.

Wat zoeken wij?

Wij adviseren en begeleiden projecten op een deskundige en beproefde wijze. Deze projecten kunnen zowel in eigen huis als op locatie bij de opdrachtgevers worden uitgevoerd. Dat vraagt de inzet van bekende oplossingen, maar ook de toepassing van nieuwe standaarden en technieken. Dat verklaart waarom wij voortdurend op zoek zijn naar starters, omdat wij via de inzet daarvan kunnen onderzoeken wat de meerwaarde is van nieuwe technieken en oplossingen in de industriële automatisering. Op dit moment staan Industrial Internet of Things (IIOT), big data handling, data analysis, cyber security en data sharing (door portals en mobile devices) op de radar.

WO of HBO starters (E, IA of TI)

De afdeling Engineering is verantwoordelijk voor het specificeren, ontwikkelen, testen en implementeren van de applicatiesoftware voor de besturingssystemen zoals (Soft)PLC-, DCS-, HMI-/SCADA- en MES-systemen. Daarnaast is deze afdeling verantwoordelijk voor het correct toepassen van standaarden en nieuwe ontwikkelingen binnen de industriële automatisering. Denk dan aan cyber security, big data handling, data analyse, data sharing, etc.

Wij vragen:

De kandidaat heeft een WO of HBO-opleiding Elektrotechniek, Industriële Automatisering of Technische Informatica succesvol afgerond.

Wij bieden:
Een comfortabele werkomgeving binnen een bedrijf met een informele sfeer. Uiteraard kun je prima arbeidsvoorwaarden verwachten, en proberen wij waar mogelijk flexibel mee te denken in woon/werk-bewegingen, een zeer passende regeling voor vervoer en persoonlijke voorkeuren.

Meer informatie over deze vacature?

Ing. Yordy Nuijts
Manager Engineering

Yordy.Nuijts@LCec.nl
Mobiel / app: +31 6 2383 0872